Szlovák teniszezők meghívást a Fed Cup Francúzky

KOBE. Szlovák teniszezők csatlakoznak fordulójáig 1 II. World Group Fed Cup 4. és 5. között Február 2012 otthon Franciaország ellen. Úgy döntött, a dobás vasárnapi japán Kobe – kiesés helyszíne a találkozó, hogy részt vegyenek a World Eight Ball a hazai csapat a föld a felkelő nap és Argentína (4: 0).

szlovákokat telepített sorsjegyet csapatok közötti és inter franciák még, hogy elérje a svájci és Slovinky vagy Fehéroroszországban. Zverenky kapitány Mateja Liptáka mivel kiesett a világ, ha az április promóciós kör részvételét a legjobb nyolc elveszett Pozsonyban NTC Szerbia 2: 3.

„Marion Bartoliová Fed Cup nehravam és neki ez kiegyensúlyozott. Ezért ez függ az adott forma a játékos viselt a mérkőzés marad nagyon sok időt.Ez talán a legnehezebb ellenfél, aki jött szóba, mint fontos azonban úgy vélik, hogy játszunk otthon „, mondta Dominika Cibulková SITA származó Portoroz, Szlovénia megkötése előtt az előkészületek egy sor tengerentúli események egy kemény felületre. Az előnye, hogy az unibet fogadási bónuszok otthoni környezet

Daniela Hantuchová is inkább Svájcban, ahol – mint ahogy az a Franciaország és ellentétben Fehéroroszország és Szlovénia – szlovákok előre bizalommal tudni hazai előny: „a legfontosabb dolog, amit fontolóra játszik otthon, nem számít, akivel szemben. Ebben az esetben a tétel is függ, aki belép Franciaországban.Azonban ez talán a leginkább aggasztó ellenfél, akik érdemelnek figyelmet. „

A Fed unibet internetes sportfogadás Cup történelem megy februárban, a harmadik kölcsönös mérkőzés között szlovák és Franciaországban. 2002-ben legyőzte a szlovákok a negyeddöntőben a Hardy Incheba 4 1 és ősszel az utolsó versenyen a spanyol Maspalomase befejezték a kecses kört, hogy értékes trófeát. 2009-ben, az agyag Limoges elvesztette Liptákov a 2: 3, amikor minden úgy döntött, hogy a drámai utolsó páros.

Franciaország áprilisában az első alkalommal esett ki a világ csoportja Fed Kupa elvesztése után 1: 4 Spanyolországban. Ezek jelenleg a legjobb játékos a Marion Bartoliová a csapat verseny több éve nem jelent problémát a szakszervezetekkel.Az utolsó spanyol talaj a francia mez bemutatott kvartett Aravane Rezaiová Alize Cornetová, Virginie Razzanová és Pauline Parmentierová.

szlovák kapitány Matej Lipták elégedett volt a vasárnap sokat. „Ez elfogadható sokat. Első és második világháború csoport nagyon kiegyensúlyozott, és nehéz kiválasztani minden ellenfelet. Ugyanakkor örülök, hogy ismét játszunk otthon. A francia számítunk feszes játék. Ne számítson, hogy a fárasztó is jön Bartoli, aki Top játékos, de a Fed Cup nem képviseli. Francúzky azonban ezek legfeljebb Razzano fiatal és kiegyensúlyozott csapat, biztosan nem adja el a bőrt olcsón. a kölcsönös mérkőzés Limoges 2009 van szép, de szomorú emlékek.Ez volt a leghosszabb mérkőzés Fed Cup történelem és a terminál sajnos húzta a rövidebbet. Úgy vélem, hogy otthon fogják visszafizetni ezt a vereséget, és áprilisban harcolni fogunk, hogy visszatérjen a World Group. Ami a választott felület dönt konzultációt követően különböző játékokkal. Mivel a részét a szezonban, ami a játékot játszik, mint látszik a legvalószínűbb kemény, „mondta TASR Lipták.

unibet fogadási bónuszt